esmaspäev, 22. jaanuar 2018

Uus tüdruk meie klassis

Vahel  juhtuvad  asjad tõeliselt ootamatult, aga just sellepärast nad palju üllatust pakuvadki.
Täpselt nädal tagasi- eelmisel esmaspäeval (15.01) ühines meie klassi hommikuringiga armas tüdruk- Birgit. Õpetaja küll teadis sellest, aga lastele oli see üllatus. Birgit tuli meile Harjumaalt Aruküla koolist. Ta on raamatukogujuhataja Anne  lapselaps. Tegelikult oli küll nii plaanis, et õpetaja Anne läheb ise Arukülla, aga kujunes teisiti ja vanaema tõi lapselapsed hoopis oma kodukooli- Alatskivile. Meile see igal juhul sobis väga ja tekitas kolmel päeval mõnusat elevust klassis.



Kunstitunnis meisterdasime värvilisest paberist leevikesi ja asetasime kuusepuule, mis  pärast jõule eheteta  pisut nukralt seisma oli jäänud.

Ühiselt käisime vaatamas kloun Ummi etendust kooli saalis.



                                                    Enne Birgiti äraminekut istusime korraks ringi ja  küsisime Birgitilt kuidas talle meeldis meie klassis olla ja mis on teistmoodi tema enda koolis. Birgit ütles, et talle meeldis ja veel seda, et tema klassis ei tehta  hommikuringi.
Meie klassi lapsed avaldasid arvamust, et neile samuti meeldis see, et Birgit meie klassis sai 3 päeva õppida ja eriti vahva tähelepaneku tegi Kevin, kes ütles, et me võiks kogu aeg nii sõbralikud olla nagu siis, kui Birgit oli meie klassis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.