laupäev, 22. aprill 2017

12.klass jätab hüvasti

Sellel aastal lõpetab Alatskivi Keskkooli 12.klassi 4 tüdrukut ja nagu kevaditi ikka tavaks, peavad lõpuklassid  tutipäeva.Tuttidega me siiski  tüdrukuid ei näinud, küll aga kutsuti  1. klass väikesele hüvastijätu- ja meenutusüritusele .



Saime kutse koguneda  1.korrusel ühte klassiruumi, kus meid kostitati morsi ja  koogiga ning abituriendid rääkisid oma mälestusi 1.klassist ja küsisid laste käest,  mis neil meenub sellest  esimesest kooliaastast.
 Ka 1.klassil oli oma poolt väikesed üllatused üle anda. 1.a klass  andis üle kaunid kevadised lillekimbud ja 1.b oli valmistanud igale tüdrukule kaardi.


Seejärel suundusime saali, kus 12.klassi tüdrukud meenutasid meile mänge, mida nemad armastasid väiksena mängida, selgus, et need mängud olid meilegi tuttavad, aga tore oli neid mängida siiski.


   1. mäng oli "Värvipood", kus igale lapsele anti oma värvi nimetus ja kui poodi sisenes värvivaras, siis pidid plehku pistma need, kelle värvi varas  küsis.














2.mäng oli"Mis sa teed, härra Lõvi?" Selgus, et seegi on lastele juba lasteaiast tuttav mäng, aga lõvi eest ära joosta meeldis kõigile.
Kui lapsed küsisid: Mis sa teed, härra Lõvi? ja lõvi vastas, et hambaid peseb, siis võis edasi joosta, sest lõvi ei viitsinud püüda, aga kui lõvi vastas, et on söögiaeg, siis tuli lõvi eest ära joosta. Kes aga pääses lõvini ja sai lava puudutada nii, et lõvi kätte ei saanud võis uueks lõviks hakata.














Oli väga lõbus ja tore tund, aitäh teile, Elo, Ketriin, Merliin ja  Gristelle- Hanna ning soovime teile  edukat koolilõpetamist ja  õnnelikku  teekonna algust uutel radadel!
Täname ka  klassijuhatajaid- õp Ene ja õp Julija!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.